Tästä löydät ilmoittautumislinkin uusimpaan tapahtumaan:

TAPAHTUMAILMOITTAUTUMINEN

Haluaisitko oppia itse hieromaan vauvaasi? Kerää kaverit kokoon ja kutsu minut kylään! Pidän teille oman kurssin vauvahieronnasta, pohjautuen Baby Balance  – vauvahierontaotteisiin. Jokainen osallistuja saa opetetuista otteista mukaansa kirjallisen koosteen, jotta hierontaan on helppo palata myöhemminkin. Kotihieronnasta voi saada vauvalle apua mm. vatsavaivoihin, ylijäntevyyteen, itkuisuuteen tai levottomuuteen. Siitä saa helposti myös ihanan iltarutiinin.

Vauvahierontakurssi on mahdollista varata hieman napakampana tai pidempänä. Napakka kurssi tarkoittaa tunnin ajanvarausta, jossa käymme vauvan kokovartalohieronnan rauhassa läpi. Hinta 60 € + mahd. matkakulut hinnastoni mukaan.

Pidempi tapahtuma on kestoltaan 1,5 tuntia ja siinä on ohjaustilanteen lisäksi reilummin aikaa kysymyksille ja keskustelulle. Aikaa voi hyödyntää esimerkiksi imetys- tai uniasioihin. Hinta 80 € + mahd. matkakulut hinnastoni mukaan.

Hinnat sisältävät alv. 24% ja ovat kiinteät riippumatta osallistujien määrästä.

Jos joku/jotkut osallistujat haluavat samalla reissulla vauvalleen varsinaisen Baby Balance  -vauvahieronnan minun tekemänä tai esimerkiksi imetysohjausta, on niiden hinta 50 euroa per ajanvaraus (normaalisti 60 euroa).

 

vauvatapahtuma mainos.
vauvatapahtuman mainos.
vauvatapahtuman mainos.
vauvatapahtuman mainos.
Vauvatapahtuman mainos.
Vauvatapahtuman mainos.

Minulla on suuri ilo kutsua sinut mukaan Tietoa, tukea ja voimaa pikkulapsiarkeen -tapahtumaan Kuopion Ofisiolle sunnuntaina 4.6. 23 klo 10-14.

Voit itse valita osallistutko osioon A, B vai molempiin.
A) opit itse hieromaan vauvaasi ammattilaisen avulla, kotikonsteiksi sopivin Baby Balance-vauvahierontaottein. Saat kotihierontaotteet mukaan myös kirjallisena. Sinulla on mahdollisuus kysyä myös täsmävinkkejä juuri omaan tilanteeseesi.

B) luennot pikkulapsen unesta ja vanhemman hyvinvoinnista. Luentojen sisältö räätälöidään täysin osallistujien toiveiden mukaisiksi.

Tapahtumassa tarjotaan lisäksi osallistujille kahvi/tee ja pientä suolaista ja makeaa syötävää.

Voit ilmoittautua ottamalla yhteyttä henkilökohtaisesti tai täyttämällä lomakkeen:

Ilmoittaudu täällä! 

8.5.23: enää muutama paikka vapaana.