Haluaisitko oppia itse hieromaan vauvaasi? Kerää kaverit kokoon ja kutsu minut kylään! Pidän teille oman kompaktin kurssin vauvahieronnasta, pohjautuen Baby Balance  – vauvahierontaotteisiin. Jokainen osallistuja saa opetetuista otteista mukaana kirjallisen koosteen, jotta hierontaan on helppo palata myöhemminkin. Kotihieronnasta voi saada vauvalle apua mm. vatsavaivoihin, ylijäntevyyteen, itkuisuuteen tai levottomuuteen. Siitä saa helposti myös ihanan iltarutiinin. Vauvahierontakutsuilla on aina aikaa ja tilaa kysymyksille ja kommenteille.

Vauvahierontakurssille varataan aikaa 1 tunti ja sen hinta on osallistujamäärästä riippumatta 50 euroa + mahdolliset matkakulut hinnastoni mukaan. Jos joku/jotkut osallistujat haluavat samalla reissulla vauvalleen varsinaisen Baby Balance  -vauvahieronnan minun tekemänä tai esimerkiksi imetysohjausta, on niiden hinta 45 euroa per ajanvaraus (normaalisti 50 euroa).

Jos teillä on esimerkiksi kaveriporukassa monta suunnilleen samanikäistä vauvaa, voisi myös teidän tarpeisiinne räätälöity luento vauvan unesta tulla tarpeeseen. Kysy tarjous! <3