Täältä pääset lukemaan asiakkaitteni antamia palautteita. Löydät niitä enemmänkin myös Instagramin kohokohdista.

"Meillä on viime käyntisi jälkeen lähtenyt imetys sujumaan aika mainiosti ja luulenpa, että rauhallinen läsnäolosi ja ohjauksesi auttoi tässä paljon."
äiti suukottaa vauvaa.
-tuore äiti
"Viime yö oli rauhallinen. Ei itkuja eikä kummempaa valvoskelua, muutaman kerran otti tissiä ja siinä se. Aamullakin nukuttiin pitkään, kasin jälkeen vasta noustiin sängystä"
äiti suukottaa vauvaa.
- vauva, joka on koko 8kk ikänsä nukkunut hyvin levottomasti ja itkeskellen, 30 minuutin välein etenkin alkuyön heräillen.
"Tiedätkö eilinen hieronta vissiin rentoutti L:n aivan tyystin. Illasta tankkaili taas enemmän tissillä mutta sitten nukkui 23-06 välin yhtäjaksoisesti ja kävi tissillä ja jatkoi unia. Ei meillä aiemmin oo näin hyvin nukuttu ikinä 😃 Ekan hieronnan jälkeen L tankkaili sen seuraavan yön aika paljon, mutta sen jälkeen on nukkunut kohtalaisen hyvin, tää viime yö oli aivan omaa luokkaansa. L on myös viihtynyt lyhkäisiä aikoja nyt vatsallaan. Ja mielestäni piereskely ei tee enää kipeää, sillä sitä itkua piereskellessä ei itseasiassa oo ollu nyt viikkoon. L on itseasiassa ollut hyvin tyytyväinen viimeisen viikon. Ja hänhän nautti hierontakerroista äärettömän paljon 🥰 Kiitos sinulle vielä paljon"
äiti suukottaa vauvaa.
- 2kk ikäisen äiti
”Meidän perheen vauvan vatsavaivat on olleet hieronnan jälkeen kokonaan poissa. Muutenkin ollut hyvin tyytyväinen vauva”
äiti suukottaa vauvaa.
- 2kk ikäisen äiti
”Meidän vauva on ollut tosi tyytyväinen hieronnan jälkeen. Eilen sain hänet rauhassa kantorepun kyytiinkin, aiemmin ei ole onnistunut ja vauva on vaikuttanut siltä että häneen sattuu”
äiti suukottaa vauvaa.
-4kk ikäisen äiti
"Täällä juhlitaan ensimmäistä vuorokautta ilman lisämaitoja 🥳 Meillä hieronta on kyllä helpottanut iltoja. Nukkumaan menosta on tullut raihallisempaa ja iltoihin on tullut mukaan rutiini. Iltatoimet kahdeksan aikaan. Yhdeksän aikaan alkaa tissille nukahtatelu. Sänkyyn imettämään, rentoutus musiikit soimaan ja unille. Lisäksi röyhtäilyt on helpompia ja puklut on jo palanneet tissimaitoihinkin, eivätkä näytä aiheuttavan hänelle haittaa. 😍 Viime yönä syötiin kaksi kertaa ja minun älykellon mukaan nukuttiin 8h 😁 sitähän tuntee itsensä ihan ihmiseksi taas hetken. 💖"
äiti suukottaa vauvaa.
-2kk ikäisen äiti
"Kaikki meidän vauvan epämääräiset itkut loppui Baby Balance -vauvahieronnalla. Nykyään vauva viihtyy myös lattialla jossa alkoi aiemmin heti itkeä."
äiti suukottaa vauvaa.
- 2kk ikäisen äiti
"Meidän refluksi loppui hierontoihin. Olisi vaan heti pitänyt pyytää sinut käymään!"
äiti suukottaa vauvaa.
- 2kk ikäisen äiti
"Meidän vauva nousi hieronnasta seuraavana päivänä konttausasentoon ja tänään on kontannut noin puolen metrin matkoja!"
äiti suukottaa vauvaa.
-10kk ikäinen jolla oli hieman viivästynyt motorinen kehitys ja lähete fysioterapeutille vetämässä.
"Rinnalta syöminen alkoi sujua käyntisi jälkeen huomattavasti paremmin, vauvalla on vatsavaivoja merkittävästi vähemmän ja nukutaan paremmin."
äiti suukottaa vauvaa.
-keskosena syntyneen äiti
"Kylläpä oli apua käynnistäisi! Vauva nukkui super rauhallisesti yön pitkillä pätkillä ja kääntelee päätään jo tosi hyvin puolelta toiselle."
äiti suukottaa vauvaa.
-1kk ikäisen äiti
"Rinnalla raivoaminen loppui melkein kokonaan yhden hieronnan jälkeen "
äiti suukottaa vauvaa.
-2kk ikäisen äiti
"Aamulla mietin voiko tämä olla edes totta. Vauva ei itkenyt koko iltana eikä yönä ollenkaan."
äiti suukottaa vauvaa.
-alle kk ikäisen hyvin itkuisen pienen äiti