Olen Lotta Parkkonen, pikkulapsperheiden hyvinvointiin erikoistunut yrittäjä Kuopiosta. Alta näet tiivistettynä koulutukseni, keskeisimmän kokemukseni sekä luottamustoimeni aikajärjestyksessä: 

 • Lapsiperheiden uni ry puheenjohtaja 2023-
 • Terveystieteiden maisteriopiskelija 2023-
 • Terveystieteiden kandidaatti 2023 
 • Uniohjaaja: NDC -sertifikaatti: australialainen äitien mielenterveyteen, imetykseen ja vauvan uneen keskittyvä ohjelma. 2022-
 • Vauvahieroja (suoritetut Baby Balance -moduulit 4/6 kpl)
 • Kiintymysvanhemmuusperheet ry:n hallituksen jäsen 2020-2022
 • Terveydenhoitajan työ  (neuvolat ja kouluterveydenhuolto) 2012-
 • Terveydenhoitaja AMK 2012
 • imetysohjaaja WHO 2012
 • KYS keikkalainen (perus- ja sairaanhoito) 2010-2012
 • Ylioppilas 2008

Ennen kaikkea olen kuitenkin kolmen maailman rakkaimman lapsen äiti ja yhden maailman rakkaimman puoliso. Ihminen kokonaisuutena, ennaltaehkäisy ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tukeminen ovat olleet minulle kantavia teemoja paitsi urallani terveydenhoitajana, myös omassa arjessani. Myötätunto, rakentava vuorovaikutus ja aktiivinen kuuntelu ovat minulle tärkeitä elementtejä. Lapsen normaali kasvu ja kehitys, varhainen vuorovaikutus ja kiintymyssuhteet ovat teemoja, joista tiedän paljon ja jota tietoa jaan mielelläni myös muille. Seuraan aikaani ja uusinta tutkittua tietoa.

Nuorimman lapseni odotusaikana vuonna 2021 mielessäni alkoi itää jonkinlaisen muutoksen tai uudistuksen siemen. En alkuun tiennyt mitä se olisi, mutta lukiessani somen uusimpia vauvaryhmiä ja jälleen törmätessäni lukemattomiin imetyshaasteisiin, itkuisiin vauvoihin ja uupuneisiin äiteihin, ajatus suorastaan putosi syliini: voi kun minä haluaisin auttaa! Minä osaisin auttaa! Hei, minähän oikeasti voisin auttaa!

Alkukuukaudet vauvakuplaa ja isomman perheen arkea elettyäni ideat alkoivat jalostua ja tässä sitä ollaan! Muun osaamisen koin itseltäni vahvasti jo löytyvän kun yritystä lähdin perustamaan, mutta törmättyäni suosituksiin kotimaisesta Baby Balance :sta, teki se minuun vaikutuksen ja vaikuttavuutta olen saanut ilokseni todistaa jokaisen hoitamani vauvan kohdalla! Olen myös huomannut vauvan uneen liittyvän keskustelun ja pohdinnan olevan tällä hetkellä erittäin vahvasti pinnalla. Minulla on hyvin luonnonläheinen ja vauvojen normaaliin biologiaan pohjautuva näkemys asiaan.

Hoitajana olen vahvan läsnäolokyvyn ja aktiivisen kuuntelun taitaja. Haluan ymmärtää ja antaa neuvoja, jos niitä pyydät. Minulla on vankka kokemus ihmissuhdetyöskentelystä, kaikenlaisissa elämänvaiheissa ja -tilanteissa. En esitä kaikkitietävää ja olen ratkaisukeskeinen. Huumori on minulle myös tärkeä elementti elämässä yleensä ja työssä aina sopivissa tilanteissa.

Yritykseni toimii y-tunnuksella 3275257-3. Minut löytää myös Valviran ja AVIen ylläpitämästä yksityisen sosiaali- ja terveydenhuollon palvelujen tuottajien ja itsenäisten ammatinharjoittajien rekisteri Soterista.

Palveluni tapahtuvat kotikäynnein asiakkaan luona (pl. etäpalvelut). Sinä ja kotisi saatte olla täysin omia itsejänne kun tulen käymään. Tulen auttamaan, en arvostelemaan. <3 Vaihtoehtoisia palvelumuotoja ovat myös etäpalvelut ja vastaanotto hyvinvointistudiolla Kuopion satamassa Minna Canthin katu 4 (parina päivänä viikossa).

baby balance.
baby balance vauvahieronta.
Nettisivuja, joita suosittelen tutustuttavaksi: