Palveluiden hinnat ovat voimassa toistaiseksi. Palveluni tapahtuvat pääsääntöisesti kotikäynnein asiakkaan luona. Puhelimitse toteutettavia palveluita ovat unipuhelut, Hyvinvoiva Sinä! -ohjaava keskustelu ja tietynlaiset imetysohjausasiat.

Matkakulut oman auton käytöstä veloitetaan seuraavasti: alle 5 km etäisyys kotoani Kuopion Julkulasta 0€, 5 km ylittävä matka 0,46€ per kilometri. Palvelualueena Kuopio ja koko Pohjois-Savo. Huom. keskitän mielelläni useamman käynnin esimerkiksi kauemmas Kuopion ympäryskuntiin. Tällöin matkakulut jaetaan ajan varanneiden asiakkaiden kesken.

Jos haluat esimerkiksi Baby Balance -vauvahieronnan ja laajempaa imetysohjausta, varataan suoraan 1,5 tai 2 tunnin aika riippuen sekä vauvan että imetyksen haasteiden laadusta. Laita rohkeasti ennakkoon viestiä niin suunnitellaan juuri teille optimaalinen aika ja palvelukokonaisuus.

Muuten perustasoinen ohjaus mihin tahansa vauvanhoitoon liittyvään asiaan muun ajanvarauksen yhteydessä kuuluu luonnollisesti hintaan ja annan ohjausta erittäin mielelläni <3

Maksutapana korttimaksu iZettle -maksupäätteen kautta (pl. etäpalvelut). Lasku on maksutapana mahdollinen vain ennakkolaskuna.

Kotikäyntipakettitarjous.

 

Baby Balance -vauvahierontaan sisältyy alkuhaastattelu (sähköisen ennakkolomakkeen kautta) ja hoidon ennakkosuunnittelu lomakkeessa annettujen tietojen perusteella. Nämä tapahtuvat ilman lisäveloitusta. Aikaa varataan aina tunti, vaikka sitä menisi todellisuudessa hieman enemän tai vähemmän. Hinta 50€ + matkakulut (sis. alv 24%).

 

Imetysohjaus sisältää alkuhaastattelun (sähköisen ennakkolomakkeen kautta) ja itse ohjauskäynnin. Imetysohjausta tarjoan kaikenlaisiin tilanteisiin, aina raskausaikana tapahtuvasta ennakoivasta ohjauskeskustelusta vastasyntyneen, taapero- tai tandemimetyksen haasteisiin. Hinta 50€ per tunti + matkakulut (alv 0%).

 

Hyvinvoiva sinä! -ohjaava keskustelu sisältää alkuhaastattelun (sähköisen ennakkolomakkeen kautta) ja itse ohjauskäynnin. Mahdollisuus myös seurantatapaamisiin etänä tai livenä. Palvelu on mahdollista toteuttaa joko kotikäyntinä tai puhelimitse. Hinta 50€ per tunti + matkakulut (alv 0%). Seurantapuhelun hinta on 15€ per alkava 15 minuuttia. 

 

Pieni vauva.
Kuva: Mari Rytkönen

Vuorovaikutuskeskeinen uniohjaus on palvelu, jota on saatavilla puhelimitse sekä kotikäynnein. Lue lisää uniohjaukseni periaatteista ”tietoa palveluista” -osioista. Tällä hetkellä uniohjausta on tarjolla vastasyntyneestä taaperoikäiseen.

saatavilla olevat uniohjauspalvelut.

Kevyt unipuhelu 0-24kk 30 min sopii yksittäisten pulmien pohtimiseen. Ei sisällä esitietolomaketta. Jälkituki viestein muutamana päivänä puhelun jälkeen kuuluu hintaan. Kerro varauksen yhteydessä lyhyesti mitä pulmanne koskee. Varauksesi jälkeen saat 24h kuluessa laskun sähköpostiisi, jonka maksettuasi voimme soittaa unipuhelun. Varaathan ajan siis aikaisintaan parin-kolmen päivän päähän, jotta ehdit maksaa laskun. <3 Hinta 30€ (sis. alv 24%).

 

Laaja unipuhelu 0-24kk 60 min sopii suurempien kokonaisuuksien läpikäyntiin. Sisältää ennakkoon täytettäväksi lähetettävän esitietolomakkeen ja unipäiväkirjan, joiden pohjalta puhelu käydään. Puhelun jälkeen toimitetaan sähköpostitse kirjallinen kooste, sisältäen unisuunnitelman. Kahden viikon jälkituki sisältyy hintaan, asiakkaan toiveen mukaan puhelimitse, sähköpostilla tai WhatsApp -viestein. Varauksesi jälkeen saat 24h kuluessa laskun sähköpostiisi, jonka maksettuasi voimme soittaa unipuhelun. Varaathan tämän tunnin unipuhelun siis aikaisintaan noin viikon päähän, jotta ehdit maksaa laskun ja täyttää esitietolomakkeet. <3 Hinta 100€ (sis. alv 24%).

Laaja uniohjauskotikäynti 0-24 kk, 60 min sopii suurempien  kokonaisuuksien läpikäyntiin. Sisältää ennakkoon täytettäväksi lähetettävän esitietolomakkeen ja unipäiväkirjan, joiden pohjalta keskustelu kotikäynnillä käydään. Kotikäynnin jälkeen toimitetaan asiakkaalle sähköpostitse kirjallinen kooste. Palveluun sisältyy kahden viikon jälkituki asiakkaan toiveen mukaan puhelimitse, sähköpostilla tai WhatsApp -viestein. Varaathan uniohjauskotikäynnin aikaisintaan muutaman päivän päähän, jotta ehdit täyttää esitietolomakkeen ja unipäiväkirjan ja minä ehdin paneutua tilanteeseenne. Hinta 100€ + matkakulut (sis. alv 24%)

 

Kevyt uniohjaus + Baby Balance-vauvahierontakotikäynti 0-24kk, 90 min sopii yksittäisten unipulmien ratkomiseen. Palvelu sisältää Baby Balance- esitietolomakkeen, jossa kysytään lyhyesti myös unesta. Palvelu ei sisällä uniesitietolomaketta, unipäiväkirjaa tai kirjallista yhteenvetoa (vrt. laaja uniohjaus). Palvelu sisältää muutaman päivän jälkituen asiakkaan toivomalla tavalla (WhatsApp, sähköposti tai lyhyt puhelu). Ennen tai jälkeen uniohjauskeskustelun hierotaan vauva Baby Balance -vauvahieronnalla. Hinta 80€ + mahd. matkakulut. (sis. alv 24%)

 

Laaja uniohjaus + Baby Balance -vauvahierontakotikäynti 0-24kk,  90 min sopii laajempien kokonaisuuksien läpikäyntiin. Sisältää ennakkoon lähetettävän esitietolomakkeen ja unipäiväkirjan, joiden pohjalta keskustelu kotikäynnillä käydään. Kotikäynnin jälkeen toimitetaan sähköpostitse kirjallinen kooste, sisältäen unisuunnitelman. Kahden viikon jälkituki asiakkaan toiveen mukaan puhelimitse, sähköpostilla tai WhatsApp -viestein. Ennen tai jälkeen uniohjauskeskustelun hierotaan vauva Baby Balance -vauvahieronnalla. Hinta 130€ + mahd.matkakulut (sis. alv 24%)

Kaikki palveluni ovat ostettavissa myös lahjakorteiksi!

Baby Balance -vauvahierontalahjakortti on takuuvarma lahjahitti esimerkiksi baby shower-, kaste- tai nimiäislahjaksi. Se on ekologinen, aineeton ja varmasti hyödyllinen, oli vauvan hieronnan tarve iso tai pieni.

Imetysohjauslahjakortti ilahduttaa esimerkiksi esikoistaan odottavaa tai tilanteessa, jossa aiempi imetys on mennyt jostain syystä vastoin imettäjän toiveita ja hän haluaisi uuden vauvan myötä saada korjaavan kokemuksen tuen avulla.

Hyvinvointiohjauskeskustelut ovat oiva idea syntymäpäivä-, äitienpäivä-, isänpäivä-, joulu- tai muuten vain lahjaksi

Uni puhututtaa jokaista vauvaperhettä ja tutkittuun tietoon perustuva uniohjaus on takuulla hyödyllinen lahja jokaiselle perheelle.

Lahjakortin voi ostaa haluamiensa palveluiden arvoiseksi. Lahjakortti on voimassa 6kk ostopäivästä ja toimitan sen maksun jälkeen sähköpostitse ostajan haluamaan osoitteeseen. Lahjakortin maksu tapahtuu joko laskulla tai korttimaksulla. Halukkuutesi lahjakortin ostoon voit ilmaista ottamalla minuun yhteyttä nettisivujeni yhteydenottolomakkeen kautta, sähköpostitse, puhelimitse, WhatsApp-viestillä tai somen yksityisviestillä.

 

Lahjakortti Baby Balance imetysohjaus uniohjaus hyvinvointikeskustelu.