Palvelen monipuolisesti, tilanteen ja tarpeen mukaan! Teen kotikäyntejä minne vain Pohjois-Savon alueelle. Puhelimitse toteutettavia palveluita ovat unipuhelut, Hyvinvoiva Sinä! -ohjaava keskustelu ja tietynlaiset imetysohjausasiat. Parina päivänä viikossa palvelen ihanalla hyvinvointistudiolla Kuopion satamassa Minna Canthin katu 4:ssa (4. kerros).

Matkakulut oman auton käytöstä veloitetaan seuraavasti: alle 20 km etäisyys kotoani Kuopion Julkulasta 0€, 20 km ylittävä matka 0,50€ per kilometri. Palvelualueena Kuopio ja koko Pohjois-Savo. Huom. keskitän mielelläni useamman käynnin esimerkiksi kauemmas Kuopion ympäryskuntiin. Tällöin mahdolliset matkakulut jaetaan ajan varanneiden asiakkaiden kesken.

Peruspalvelut toteutuvat listauksen ja hinnaston mukaisesti. Jos tarvitset spesifimpää palvelua, räätälöidään palvelukokonaisuus täysin teidän toiveittenne ja tarpeittenne mukaan. Laita rohkeasti ennakkoon viestiä, niin suunnitellaan juuri teille optimaalinen aika ja palvelukokonaisuus. Esimerkiksi perustasoiseen imetysohjaukseen ja vauvan koko kehon Baby Balance -vauvahierontaan suosittelen varattavaksi 1,5 tunnin ajan.

Muuten kaikki ohjaus mihin tahansa vauvanhoitoon liittyvään asiaan muun ajanvarauksen yhteydessä kuuluu luonnollisesti hintaan ja annan ohjausta erittäin mielelläni <3

Maksutavat: korttimaksu iZettle -maksupäätteen kautta, käteinen tasaraha tai etäpalveluissa lasku muutaman päivän maksuajalla. Vanhemman henkilökohtaisen hyvinvoinnin tueksi olevat palvelut (Hyvinvoiva Sinä! sekä imeysohjaus) on mahdollista maksaa myös epassilla.

Pysyvänä tarjouksena tarjoan joka kolmannen vauvahieronnan tai imetysohjauksen -20 % hintaan. Alennus annetaan myös mahdollisista matkakuluista, mutta sitä ei ole mahdollista yhdistää muihin tarjouksiin.

Lapsiperheiden uni ry:n sekä Kiintymysvanhemmuusperheet ry:n kanssa teen yhdistysyhteistyötä, jolla kaikista palveluistani saa alennusta. 

 

Baby Balance -vauvahierontaan (1h) sisältyy alkuhaastattelu (sähköisen ennakkolomakkeen kautta) ja hoidon ennakkosuunnittelu lomakkeessa annettujen tietojen perusteella. Nämä tapahtuvat ilman lisäveloitusta. Itse hierontaan käytetään aikaa vauvan reagoinnista ja jaksamisesta riippuen 20-50 minuuttia. Hinta 60€ + mahd. matkakulut kotikäyntinä / 55€ vastaanotolla (sis. alv 24%).

Kieli- ja huulijänneleikkauksen jälkihoitokäynti (1h) sisältää haavan tarkistuksen, tarpeenmukaisen imetysohjauksen sekä vauvan kehon kireyksien purkamista Baby Balance -tekniikalla.  Jos vauvallasi on vakuutus ja sinulla on lääkärin lähete, voi käynnistä hakea korvauksen vakuutusyhtiöstä (sairaanhoitajan antama hoito 901D). ​ Hinta 60€ kotikäyntinä/vastaanotolla + mahd. matkakulut (alv 0%).

Imetysohjaus (1h) sisältää alkuhaastattelun (sähköisen ennakkolomakkeen kautta) ja itse ohjaustapahtuman. Imetysohjausta tarjoan kaikenlaisiin tilanteisiin, aina raskausaikana tapahtuvasta ennakoivasta ohjauskeskustelusta vastasyntyneen, taapero- tai tandemimetyksen haasteisiin. Hinta 60€ + mahd. matkakulut kotikäyntinä / 55€ vastaanotolla (sis. alv 24%).

Intialainen päähieronta (20 min) sisältää ihanan hemmottelevan pään, niskan, hartioiden ja lapojen alueen hieronnan, joka paitsi rentouttaa, voi myös lievittää stressiä, lihaskireyksiä sekä helpottaa niska- hartiaseudun kipuja. Olethan hierottaessa terve ja oireeton. Hoidon estäviä sairauksia ovat sydämen tahdistin, aivoverenkierron häiriöt, epilepsia, leikkaus tai muu vamma hoidettavalla alueella sekä syöpä. Varmista tarvittaessa hoidon sopivuus lääkäriltäsi. Hinta 15€ minkä tahansa kotikäynnin/vastaanoton yhteydessä (sis. alv 24%).

Hyvinvoiva sinä! -ohjaava keskustelu (1h) sisältää alkuhaastattelun (sähköisen ennakkolomakkeen kautta) ja itse ohjauskäynnin. Mahdollisuus myös seurantatapaamisiin etänä tai livenä. Palvelu on mahdollista toteuttaa joko kotikäyntinä, vastaanotolla tai puhelimitse. Hinta 60€ + mahd. matkakulut kotikäyntinä / 55€ vastaanotolla tai puhelimitse (alv 0%). Seurantapuhelun hinta on 15€ per alkava 15 minuuttia. 

 

Pieni vauva.
Kuva: Mari Rytkönen

Vuorovaikutuskeskeinen uniohjaus on palvelu, jota on saatavilla puhelimitse, vastaanotolla sekä kotikäynnein. Lue lisää uniohjaukseni periaatteista ”tietoa palveluista” -osioista. Uniohjausta on tarjolla 0-6v ikäiselle.

saatavilla olevat uniohjauspalvelut.

Kevyt unipuhelu 0-6v 30 min sopii yksittäisten pulmien pohtimiseen. Ei sisällä esitietolomaketta. Jälkituki viestein muutamana päivänä puhelun jälkeen kuuluu hintaan. Kerro varauksen yhteydessä lyhyesti mitä pulmanne koskee. Maksutapana lasku puhelun jälkeen. Hinta 35€ (sis.alv 24%).

Kevyt kirjallinen unituki WhatsAppin tai sähköpostin kautta sopii yksittäisten pulmien pohtimiseen, jos viestittely tuntuu itselle sopivammalta vaihtoehdolta tai kaipaat esimerkiksi varmistusta ajatuksiisi. Tässä palvelussa voit kysyä lyhyesti, noin viidellä kysymyksellä tilanteestanne, juuri silloin, kun sinulle sopii. Vastaan 24h sisällä. Osa kysymyksistä on mahdollista esittää jatkokysymyksinä. Tämän palvelun aloitat laittamalla viestiä numerooni 050 432 8825 tai sähköpostiini lempeydellalotta@gmail.com . Maksutapana lasku viestittelyn jälkeen. Hinta 20€ (sis.alv 24%).

Laaja unipuhelu 0-6v 60 min sopii suurempien kokonaisuuksien läpikäyntiin. Sisältää ennakkoon täytettäväksi lähetettävän esitietolomakkeen ja unipäiväkirjan, joiden pohjalta puhelu käydään. Puhelun jälkeen toimitetaan sähköpostitse kirjallinen kooste. Kahden viikon jälkituki sisältyy hintaan, asiakkaan toiveen mukaan puhelimitse, sähköpostilla tai WhatsApp -viestein. Maksutapana lasku puhelun jälkeen. Varaathan tämän tunnin unipuhelun aikaisintaan noin viikon päähän, jotta ehdit täyttää esitietolomakkeet. <3 Hinta 120€ (sis.alv 24%).

,

Laaja uniohjaus kotikäyntinä tai vastaanotolla 0-6v, 60 min sopii suurempien kokonaisuuksien läpikäyntiin. Sisältää ennakkoon täytettäväksi lähetettävän esitietolomakkeen ja unipäiväkirjan, joiden pohjalta keskustelu käydään. Ohjauksen jälkeen toimitetaan asiakkaalle sähköpostitse kirjallinen kooste. Palveluun sisältyy kahden viikon jälkituki asiakkaan toiveen mukaan puhelimitse, sähköpostilla tai WhatsApp -viestein. Varaathan tämän palvelun aikaisintaan noin viikon päähän, jotta ehdit täyttää esitietolomakkeen ja unipäiväkirjan ja minä ehdin paneutua tilanteeseenne. Hinta 125€ + mahd. matkakulut kotikäyntinä / 120 € vastaanotolla (sis. alv 24%).

Kevyt uniohjaus + Baby Balance-vauvahieronta kotikäyntinä tai vastaanotolla 0-6v, 90 min sopii yksittäisten unipulmien ratkomiseen. Palvelu sisältää Baby Balance- esitietolomakkeen, jossa kysytään lyhyesti myös unesta. Palvelu ei sisällä uniesitietolomaketta, unipäiväkirjaa tai kirjallista yhteenvetoa (vrt. laaja uniohjaus). Palvelu sisältää muutaman päivän jälkituen asiakkaan toivomalla tavalla (WhatsApp, sähköposti tai lyhyt puhelu). Ennen tai jälkeen uniohjauskeskustelun hierotaan vauva Baby Balance -vauvahieronnalla. Hinta 120€ + mahd. matkakulut kotikäyntinä / 115 € vastaanotolla (sis.alv 24%).

Laaja uniohjaus + Baby Balance -vauvahieronta kotikäyntinä tai vastaanotolla 0-6v,  90 min sopii laajempien kokonaisuuksien läpikäyntiin. Sisältää ennakkoon lähetettävän esitietolomakkeen ja unipäiväkirjan, joiden pohjalta keskustelu käydään. Ohjauksen jälkeen toimitetaan sähköpostitse kirjallinen kooste. Kahden viikon jälkituki asiakkaan toiveen mukaan puhelimitse, sähköpostilla tai WhatsApp -viestein. Ennen tai jälkeen uniohjauskeskustelun hierotaan vauva Baby Balance -vauvahieronnalla. Hinta 165€ + mahd.matkakulut kotikäyntinä / 160€ vastaanotolla (sis.alv 24%).

Lisäviikot jälkituelle: 20€ per viikko. Viestien määrää ei ole rajoitettu.

Kaikki palveluni ovat ostettavissa myös lahjakorteiksi!

Baby Balance -vauvahierontalahjakortti on takuuvarma lahjahitti esimerkiksi baby shower-, kaste- tai nimiäislahjaksi. Se on ekologinen, aineeton ja varmasti hyödyllinen, oli vauvan hieronnan tarve iso tai pieni.

Imetysohjauslahjakortti ilahduttaa esimerkiksi esikoistaan odottavaa tai tilanteessa, jossa aiempi imetys on mennyt jostain syystä vastoin imettäjän toiveita ja hän haluaisi uuden vauvan myötä saada korjaavan kokemuksen tuen avulla.

Hyvinvointiohjauskeskustelut ovat oiva idea syntymäpäivä-, äitienpäivä-, isänpäivä-, joulu- tai muuten vain lahjaksi

Uni puhututtaa jokaista vauvaperhettä ja tutkittuun tietoon perustuva uniohjaus on takuulla hyödyllinen lahja jokaiselle perheelle.

Lahjakortin voi ostaa haluamiensa palveluiden arvoiseksi. Lahjakortti on voimassa 6kk ostopäivästä ja toimitan sen maksun jälkeen sähköpostitse ostajan haluamaan osoitteeseen. Saatavilla myös ”oikea” lahjakortti, jonka voin toimittaa Kuopion alueella halutusti kotiin. Kirjepostina lähettäessä postikulut lahjakortin ostajalle. Lahjakortin maksu tapahtuu joko laskulla tai korttimaksulla. Halukkuutesi lahjakortin ostoon voit ilmaista ottamalla minuun yhteyttä nettisivujeni yhteydenottolomakkeen kautta, sähköpostitse, puhelimitse, WhatsApp-viestillä tai somen yksityisviestillä.

 

Lahjakortti Baby Balance imetysohjaus uniohjaus hyvinvointikeskustelu.