Blogi käyntiin

Tämä nettimaailman kiertokulku on vähintäänkin mielenkiintoinen. Olen itse elänyt nuoruuttani aikana, jolloin erilaiset (muoti)blogit nousivat ilmiöksi ja kourallisesta bloggaajia tuli supersuosittuja ja käytin itsekin satoja tunteja blogien lukemiseen. Sittemmin tuntui, että bloggausmaailma siirtyi somen puolelle ja nyt aletaan palata vähitellen taas ”perinteisiin” blogeihin.

Kirjoittaminen on ollut itselleni aina mieluisaa ja minulla on puhumisen lisäksi ollut aina paljon kirjallistakin sanottavaa. Aloittaessani pian päättyvän vuoden huhtikuussa yritystoimintaani, pidin selvänä että haluan jakaa ajatuksiani ja tietojani myös julkisesti. Some (etenkin Instagram) tuntui tälle luontevimmalta väylältä. Minulla ei ole aiemmin ollut juuri harmainta aavistustakaan algoritmeista, näkyvyyksistä tai sitoutumisista. Ei ole kauheasti vieläkään, mutta tämän lyhyen matkan varrella jotain perustietoa on mukaan tarttunut ja tietoisestikin olen halunnut hieman ottaa selvää.

Alusta asti minua on häirinnyt Instagramissa kaksi asiaa. Se miten hauras alusta se lopulta on ja jos kaikki oma kirjallinen panos on ”vain” siellä, menee suuri työ aivan hukkaan jos systeemi lakkaa esimerkiksi joskus toimimasta kokonaan (mikään ei enää tässä maailmantilanteessa yllätä). Toinen häiritsevä asia on hyvin rajallinen merkkimäärä postauksissa. Tiivistäminen on toki taitolaji (mitä minulla ei juuri ole), mutta koska yhä useammin postatessani huomasin häiriintyväni merkkimäärästä ja kokevani että tärkeitä ajatuksia jäi sanomatta, päätin tehdä liikkeen tähän suuntaan. Aloittaa bloggaamaan! Some tottakai pyörii mukana myös.

Tervetuloa lukemaan juttujani. Aiheina esimerkiksi vauva- ja lapsiperhearki, kokonaisvaltainen hyvinvointi, vauvahieronta, imetysohjaus, uniohjaus, vauvan ja pienen lapsen normaali uni, lapsen kokonaisvaltainen kehitys, terveystieteiden opinnot ja työni yrittäjänä.

Vastaa